Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΝ "Η ΕΛΛΑΣ" !!!





Με ύπουλο τρόπο –πρωΐ πρωΐ- σήμερα 2 Ιουνίου 2008 έγινε τελικά στο Δημαρχείο της Τήλου η «ένωση» δύο ομοφυλοφίλων ζευγών, όχι ζευγαριών, («άνδρας» με «άνδρα» και γυναίκα με γυναίκα»), ανακοινώθηκε δε πανηγυρικά γύρω στίς 8 π.μ. από τα πρωϊνά δελτία ειδήσεων των της τηλεοράσεως !!!!!

Ο κ. Δήμαρχος Τήλου έγραψε στα παληά του υποδήματα τις επισημάνσεις του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά!

Ο κ. Βαλλιανάτος, Πρόεδρος του Ομίλου των Gays προβλήθηκε ως ήρωας από τα δελτία αυτά. Ο κ. Βαλλιανάτος ήταν Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Παιδείας επί Υπουργού Παιδείας κ. Γεωργίου Παπανδρέου.

Φορέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Προνοίας, όπως δημοσιεύθηκε από το Blog «troktiko» χθες, είναι χορηγός του Φεστιβάλ των Ομοφυλοφίλων με τίτλο ATHENS PRIDE 2008.

Όλα λοιπόν βαίνουν καλά στον ευλογημένο αυτό τόπο μας! Ο καθένας κάνει ό,τι του κατεβάσει το κεφάλι και ουδείς ενοχλείται. Η επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι το ισχυρό επιχείρημα όλων των παρανομούντων.

ΑΛΛΑ, κύριε Πρωθυπουργέ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΓΩ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΘΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ «ΓΑΜΟ» ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ «ΚΥΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΣ ΔΗΛ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΗ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;

Αγαπητοί μου φίλοι,

Η Ελλάδα μας εισέρχεται σε περίοδο μαζικής παρακρούσεως! Η Ελλάδα μας μοιάζει να μετατρέπεται σε ένα απέραντο φρενοκομείο! Ζητούνται επειγόντως πρότυπα ζωής!

Στα δύο αυτά ανθρωποειδή «ζεύγη», όχι ζευγάρια, τα οποία σήμερα επισημοποίησαν την «ένωσή» τους μπροστά στον κ. Δήμαρχο Τήλου αφιερώνω τα παρακάτω λόγια του Αποστόλου Παύλου από την προς Ρωμαίους επιστολή, κεφ. 1 στ. 18- 32.

Πάντοτε υπήρχαν τα ελαττώματα αυτά στην ανθρώπινη Κοινωνία, αλλά και πάντοτε ήσαν καταδικαστέα ως «παρά φύσιν» αμαρτήματα. Για πρώτη φορά τώρα, προβάλλονται «γυμνῇ τῇ κεφαλῇ» ως Φ Υ Σ Ι Κ Ο Σ - Τ Ρ Ο Π Ο Σ - Ζ Ω Η Σ. Εμπρός λοιπόν ΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΝ «Η ΕΛΛΑΣ» προβάλλει ενώπιόν μας. Χαρείτε το.
+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος,
Τρίτη 3 Ιουνίου 2008, Ώρα 10.30'π.μ.

ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ 1 ,18-32

18 Αποκαλύπτεται γαρ οργή Θεού απ' ουρανού επί πάσαν ασέβειαν και αδικίαν ανθρώπων των την αλήθειαν εν αδικία κατεχόντων, 19 διότι το γνωστόν του Θεού φανερόν εστιν εν αυτοίς· ο γαρ Θεός αυτοίς εφανέρωσε. 20 τα γαρ αόρατα αυτού από κτίσεως κόσμου τοις ποιήμασι νοούμενα καθοράται, η τε αΐδιος αυτού δύναμις και θειότης, εις το είναι αυτούς αναπολογήτους, 21 διότι γνόντες τον Θεόν ουχ ως Θεόν εδόξασαν η ευχαρίστησαν, αλλ' εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία· 22 φάσκοντες είναι σοφοί εμωράνθησαν, 23 και ήλλαξαν την δόξαν του αφθάρτου Θεού εν ομοιώματι εικόνος φθαρτού ανθρώπου και πετεινών και τετραπόδων και ερπετών. 24 Διο και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εν ταις επιθυμίαις των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν του ατιμάζεσθαι τα σώματα αυτών εν αυτοίς, 25 οίτινες μετήλλαξαν την αλήθειαν του Θεού εν τω ψεύδει, και εσεβάσθησαν και ελάτρευσαν τη κτίσει παρά τον κτίσαντα, ος εστιν ευλογητός εις τους αιώνας· αμήν. 26 Δια τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας. αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν, 27 ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες. 28 Και καθώς ουκ εδοκίμασαν τον Θεόν έχειν εν επιγνώσει, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νουν, ποιείν τα μη καθήκοντα, 29 πεπληρωμένους πάση αδικία πορνεία πονηρία πλεονεξία κακία, μεστούς φθόνου φόνου έριδος δόλου κακοηθείας, 30 ψιθυριστάς, καταλάλους, θεοστυγείς, υβριστάς, υπερηφάνους, αλαζόνας, εφευρετάς κακών, γονεύσιν απειθείς, 31 ασυνέτους, ασυνθέτους, αστόργους, ασπόνδους, ανελεήμονας· 32 οίτινες το δικαίωμα του Θεού επιγνόντες, ότι οι τα τοιαύτα πράσσοντες άξιοι θανάτου εισίν, ου μόνον αυτά ποιούσιν, αλλά και συνευδοκούσι τοις πράσσουσι.



ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ blog “troktiko”

Δευτέρα, 2 Ιούνιος 2008
Κρατικός φορέας με τις...ευχές του Δ.Αβραμόπουλου, χορηγός σε gay φεστιβάλ!

(Η σχετική αφίσσα είναι στην αρχή του παρόντος. Για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να την τοποθετήσω εδώ, στη φυσική της θέση)


Ο υπουργός υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε το οκ για να γίνει χορηγός στο φεστιβάλ των gay (όπως λέει δημόσια ένας εξ' αυτών) το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΛΠΝΟ), ο κατεξοχήν αρμόδιος κρατικός φορέας πρόληψης και αντιμετώπισης του HIV/AIDS,. Οι ίδιοι το ονοματίζουν στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας αλλά όπως βλέπετε από το δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" εκεί θα γίνει της ...Τήλου! Μα, δεν ντρεπόμαστε κ.υπουργέ; Πόσα χρήματα θα πάνε για αυτό τον σκοπό και γιατί...να μην πάνε στην αντιμετώπιση των ασθενών που έχει υπό την ευθύνη του το κέντρο πρόληψης; Τα φεστιβάλ μας μάραναν και όχι η ποιοτική ζωή όσων πάσχουν από την νόσο; Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε δαπάνες για τέτοια φεστιβάλ; Δεν φθάνουν οι χορηγοί που έχει ήδη το λεγόμενο ATHENS PRIDE; Κατ΄αρχάς ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να χρησιμοποιούν την Ακρόπολη για να διαφημίσουν το φεστιβάλ τους; Εσείς κ.υπουργέ πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη;Όσο θεωρούν ότι το φεστιβάλ είναι ...υπερηφάνειας και όχι για gay ας κάνουν τα παράπονα τους στο "Πρώτο Θέμα".(ευχαριστούμε τον Γ.Σταυριανό που ανακίνησε το θέμα)

4 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Είστε υπέροχοι!Και να σας κάνω σεφτέ απο σχόλια που δεν ανάρτησε ή δεν απάντησε:

Σχόλιο Α:

@ Μητροπολίτη Καλαβρύτων:

Τι είναι αυτά που μεταφέρετε από την τηλεόραση και που μάλιστα τα προσυπογράφετε;

Πως ένας άνθρωπος είναι καλύτερα να είναι νεκρός από το να έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις;

Αυτό αγγίζει τα όρια της προτροπής σε έγκλημα! Φαντάζεστε να ακολουθήσουν τάγματα εξολόθρευσης ομοφυλοφίλων; Θα σας άρεσε να έλεγα "προτιμώ να δω το γιο μου στο τάφο από το να το δω χριστιανό; "
Για Ιερωμένο που κηρύττει την Αγάπη κα την Ειρήνη σας βρίσκω μάλλον αντίθετο με τα πιστεύω σας.

Και εμείς ανησυχούμε για τα νήπια μας ώστε να θέλουμε να μεγαλώσουν σε μια ποιο δημοκρατική και ανεκτική κοινωνία.

Σχόλιο Β:

Press:
"...αρκεί να μην πλήττουν τα δικαιώματα των υπολοίπων, με παντιέρα τα "Ανθρώπινα δικαιώματα" παρουσιάζοντας τα ως αποκλειστικά δικαιώματα των gay, και της δικής τους αρμοδιότητας, ταυτίζοντας συχνά την έννοια άνθρωπος με τον ομοφυλόφιλο..."

Υποστηρίζετε δηλαδή πώς οι ομοφυλόφιλοι είναι Ζώα!

Ο.κ. Αν θέλετε, να σας κρατήσουμε κάποιο κουταβάκι τώρα που θα γέννηση ένας από αυτούς, πείτε μου μόνο αν προτιμάτε αρσενικό η θηλυκό!

Ουδεμία ανάρτηση, ουδεμία απάντηση!

Συνεχισα να του στένω συστηματικά τα εξής:
-Σεβασμιότατε, τι θα πει "Ρατσισμός";
-Σεβασμιότατε ξέρετε τι θα πέι Μισαλλοδοξία;
-Σεβασμιότατε ξέρετε τι θα πει Προπαγάνδα;
-Σεβασμιότατε ξέρετε τι θα πει Κοινωνικός Αποκλεισμός
-Σεβασμιότατε, ξέρετε ποίος ήταν ο Γκέμπελς;
-Σεβασμιότατε ξέρετε τι θα πει Υποκρισία;

Τελικά αναγκάστηκε να απαντήσει χωρίς να τα αναρτήσει:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΚIΤΡΙΝΟ ΠΑΙΔΙ" το " YELLOW KID"

Αγαπητό μου παιδί,
Μη κουράζεσαι να γράφεις περιφρονητικά και να με ερωτάς με ρητορικά σχήματα. Γνωρίζω όλα αυτά που ως ερωτήματα μου θέτεις.
ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και έπειτα έλα να διαλεχτής με ένα Επίσκοπο.
Ο χειρισμός ενός κομπιούτερ δεν σημαίνει και ωριμότητα ψυχής!
Με αγάπη Χριστού


Και η απάντηση μου που ακόμα περιμενω αν θα ανέβει ή έστω σχολιαστεί:

Σεβασμιότατε:

Μάθετε καλύτερα εσείς να σέβεστε τις απόψεις των ανθρώπων που προσπαθούν να ανοίξουν ένα διάλογο μαζί σας ,να τις αναρτάτε και να τους απαντάτε και μετά ελάτε να μας μιλήσετε για Αγάπη.

Ο χειρισμός ενός κομπιούτερ, επίσης δεν σημαίνει και δικαιώματα υπεροψίας!

hnioxos είπε...

Antigrafw ki egw apo to blog moy to sxolio poy de moy apanthse:

Αγαπητέ Κύριε Καλαβρύτων
είχα πολύ καιρό να επισκεφτώ το ιστολόγιό σας, αλλά οι εμπρηστικές απόψεις που εκφράζετε πάλι, ξεκομμένος από την ηγεσία της εκκλησίας, με υποχρεώνουν να σας απαντήσω. Ξέρω ότι είναι πολύ πιθανό να μη δημοσιεύσετε το σχόλιό μου στο ιστολόγιο, παρόλα αυτά θα το κάνω.
Πρώτα από όλα εκφράζετε τις γνωστές εμπρηστικές σας απόψεις περί ανωμαλιών που έχετε εκφράσει και στο παρελθόν. Πέρα από το νομικά κολάσιμο των χαρακτηρισμών, που επιφυλάσσομαι να τις καταγγείλω στο μέλλον, εγείρονται μια σειρά άλλα θέματα.

Πρώτα από όλα μιλάτε λες και πράγματι εκροσωπείτε το 95% του Ελληνικού λαού. Αυτό δεν είναι αλήθεια και το ξέρετε. Και με τις εμπρηστικές σας αυτές δηλώσεις γίνονται όλο και περισσότεροι αυτοί που γυρίζουν την πλάτη στην εκκλησία και την εξουσία της επ' αυτών. Γιατί η εκκλησία είναι,ή θα έπρεπε να είναι, σε αντιδιαστολή με τη συμπεριφορά τη δική σας, μια δύναμη που ενώνει. Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να βρει γαλήνη, όπως εσείς διατείνεστε ότι παρέχετε όταν κηρύττετε το λόγο του θεού. Γιατί κάποιος έρχεται υποτίθεται στην εκκλησία, όχι για να δει έναν παπά να τον ψέγει και να απειλεί με τιμωρία, αλλά για να βρει αμέριστη και ανιδιοτελή αποδοχή.

Έπειτα ο λόγος αυτός που εσείς κηρύττετε είναι λόγος πολιτικός και όχι πνευματικός. Ενδιαφέρεστε να κατατροπώσετε τους ιδεολογικούς σας αντιπάλους με όποιο τίμημα. Γι αυτό και η προβολή αυτών των ακραίων θέσεων, που σκοπό έχουν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και με αυτόν τον τρόπο να σας εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προβολή. Έτσι θα αυξηθεί και η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας αλλά και στην εκκλησία σας και θα γεμίσει πιο εύκολα το παγκάρι. Έτσι βεβαίως εξηγείται και η συνεχής από τη μεριά σας ενημέρωση στα σχόλια για την επισκεψιμότητα αυτού του ιστολογίου.

Και βεβαίως επιθυμείτε να ακούγονται μόνο οι απόψεις που εσείς προκρίνετε. Γι αυτό και έχετε ενεργοποιήσει και το μετριασμό σχολίων. Αποδεικνύοντας για μιαν ακόμα φορά πόσο έωλα είναι τα επιχειρήματα της εκκλησίας που δεν αντέχουν απευθείας αντιπαράθεση με την αντίθετη άποψη. Είναι βεβαίως δικαίωμά σας να θεωρείτε ανωμαλία, κτηνοβασία, αιμομιξία και ό,τι άλλο βδελυρό και μιαρό μπορείτε να φανταστείτε, τους ομοφυλόφιλους. Όπως είναι και δικαίωμα όλων εμάς των ομοφυλοφίλων, να διαφωνούμε μαζί σας.
Είναι μια αντιπαράθεση απόψεων λοιπόν, που επειδή εσείς φοβάστε το ξεγύμνωμα των δικών σας, αρνείστε να συζητήσετε.

Θα επιθυμούσα μια απάντηση
Καλησπέρα

Ασκητής είπε...

Μολις εκανα και εγω ποστ..
Να δουμε αν θα το δημοσιευσει...


Καλησπέρα.

Δεν θα περίμενα απο εσάς Σεβασμιότατε να παραθέτετε τέτοια "πενιχρά" επιχειρήματα για να στηρίξετε την αντίθεση σας στον γάμο ομοφυλόφιλων..

Πχ γράφετε:
"ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ «ΓΑΜΟ» ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ «ΚΥΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΣ ΔΗΛ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΗ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;"

Φαντάζομαι θα ξέρετε οτι η κτηνοβασία ειναι ποινικά κολάσιμη πράξη σε εντίθεση με την ομοφυλοφιλία..
Ουδεμία σύγκριση δηλαδή!!


Αργότερα γράφετε:
"ΑΛΛΑ, κύριε Πρωθυπουργέ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΓΩ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛΟΥ."


Τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχετε , δε σημαίνουν απαραίτητα οτι ο,τι σας ενοχλεί θα πρέπει να μην γίνεται, οπως αφήνεται να εννοηθεί.


Χάνετε λοιπόν το δίκιο σας χρησιμοποιώντας τέτοια αστήριχτα επιχειρήματα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAYS ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΓΑΜΗΣΙΆ ΚΆΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΆΛΛΟ ΤΙ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ "ΗΘΙΚΉΣ" ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΈΞΩ ΑΥΤΟΧΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.